Beter slapen met een verzwaringsdeken

Wat is een verzwaringsdeken? 

De naam zegt het misschien al: de verzwaringsdeken een zwaardere deken dan dat je normaal gewend bent. De zwaardere deken kan verschillen in aantal kilo’s dat hij kan wegen. Dit is afhankelijk van je lichaamsbouw en -gewicht. De dekens kunnen verschillen van misschien maar 6 kilo tot wel 9 kilo! Voor de rest verschilt de deken niet veel van de dekens die we normaliter in huis hebben. Hij is van dezelfde stof en je doet er in principe ook een hoes om heen. Maar waarom zou je een zwaardere deken willen?

Wat doet een verzwaringsdeken? 

Een verzwaringsdeken kan helpen om beter te slapen. Hoe doet hij dat? De verzwaringsdeken drukt met zijn extra gewicht op je zenuwstelsel. Dit zorgt ervoor dat je zenuwstelsel ontspant en zich afsluit van externe prikkels, zoals geluid of een beweging van je partner. Hierdoor wordt je niet gestoord tijdens het slapen, waardoor je sneller in slaap valt en ook nog eens dieper slaapt! Ideaal dus om eindelijk eens uitgerust wakker te worden!

Voor wie is een verzwaringsdeken? 

De verzwaringsdeken is voor iedereen. Als je niet goed in slaap kan vallen of vaak wakker wordt, helpt de verzwaringsdeken enorm. Maar hij helpt ook als je al goed slaapt: hij zorgt ervoor dat je dieper slaapt en nog uitgeruster wakker wordt! Hij helpt ook erg bij High Sensitive Persons. Deze mensen zijn nog gevoeliger en extra geprikkeld om wakker te worden tijdens het slapen. Voor hen is een zwaartedeken al helemaal ideaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Deurbeslag en deurstopper: Een combinatie voor comfort en veiligheid

Deurbeslag is een van de meest fundamentele onderdelen van deuren net als scharnieren . Het is verantwoordelijk voor het verzekeren…

Van ontwerp tot realisatie: Luxe badkamers door aannemer Sassenheim

De luxe badkamers die u altijd al in gedachten had, is nu binnen handbereik met de hulp van aannemer Sassenheim.…

Gereedschap huren bij KH Rentals: Gemakkelijk en betrouwbaar

KH Rentals is een gerenommeerd verhuurbedrijf dat al jaren gereedschap verhuurt aan zowel bedrijven als particulieren. Ze bieden een breed…

De ultieme gids voor Deurbeslag en Deursluiters

Zoek je naar de perfecte deurbeslag en deursluiters? Je bent op de goede plek! In deze gids zal je alles…